Adana Toshiba Notebook Tamiri

Adana Toshiba Notebook Tamiri

Kullanım hataları cihazın üretim aşamasında meydana gelen sorunlar ya da diğer nedenlerle notebook cihazınızda sorun olduğunda firmamıza güvenle başvuru yapabilirsiniz. Profesyonel şekilde teknik çözüm getiren servisimiz, gelen talepleri en uygun şekilde doğrudan soruna yönelik çözüm geliştirerek hizmet vermektedir. Onarım sürecinde gereken hassasiyet en iyi şekilde sağlanır. Ayrıca cihazınıza dair sormak istedikleriniz de Adana Toshiba notebook tamiri yetkili personelimiz tarafından yanıtlanmaktadır.

Notebook Ana Kart Onarım

Deneyimli teknisyenlerle faaliyetlerini sürdüren firmamız, gelişmiş elektronik ölçü aleti ve özel cihazlarla ileri seviye ana kart tamirlerini sağlamaktadır. Cihazınızonarıldıktansonra garantili şekilde size verilmektedir. Geniş bir yedek parça deposu ile beklentilerin üzerinde bir çözüm geliştirirsiniz.

Kasa ve Menteşe Tamiri

En yaygın görülen notebook sorunlarından biri de kasa ve menteşe bölümü arızalarıdır.Yapılan bakım ve tamirat işlemleri sonrasında cihazınız ilk günkü kadar iyi görünecektir.

Notebook LCD Panel 

LCD panellerin kırılması, yine yaygın görülen bir sorundur. Ekran kalitesini doğrudan etkileyen bu pürüz, Adana notebook tamiri firmamız tarafından özenle giderilmektedir.  Panel değişimleri konusunda tüm işlem sırası boyunca hassasiyet gösterilir.

 Invertor Onarım

LCD panele gerekenvoltajı sağlayan invertör bazı dönemlerde arızalanabilir. Tamiri sırasında da hatayla karşılaşılabilen bu sorun özen gösterilmediğinde ciddi maliyet farkları oluşturabilir. Teknik servis personelinin çözüm sunacağı işlem sınıflandırması bakımından hassas davranan firmamız sorunun çözümüne yönelik etkili sonuçlar sağlar. Doğru soruna yapılan doğru müdahale sayesinde müşterilerimiz fazladan para ödemek zorunda kalmamaktadırlar.

Bios Yükleme ve Güncelleme İşlemleri

Bios, anakarttaki donanımların doğru biçimde çalışması için gereken yazılım desteğidir. Diğer bir ifadeyle cihazın çalışmasını sağlayan temel bir işletim sistemidir. Bazı üretici firmalar, notebook ana kartında kendiliğinden olan hataları önlemek ve ürünün daha etkili şekilde çalışmasını sağlamak için güncelleme yapmaktadır. Örneğin Bios güncellemesi sonrasında pil, şarj sorunları, soğutma ya da aşırı ısınma problemleri çözülebilir. Ancak tahmin edileceği gibi bu işlem aynı zamanda risk içeren de bir işlemdir. Bilgisayar tamiri Adana firmamız bu noktada güncelleme için gereken tüm donanımıyla sorunsuz çözüm getirecektir. Bios yükleme ve güncelleme işlemlerinde cihazınızın performans ve kararlılığı takip edilmektedir.